Regelmatig bieden we de kans aan om een webinar te volgen. De onderwerpen van de webinars die we geven zijn uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan een webinar over je immuunsysteem, het coronavirus of je darmflora. Op deze pagina vertellen we je meer over toekomstige webinars. De vorige webinars kun je terugkijken via de balk aan de rechterkant van de pagina.


Volgend webinar op 10 oktober

Alle mensen zijn verschillend. Aansluitend op het Webinar over Typologie-1 (Basis-Types), gaan we verder in de combinatie van Ayurveda, TCM (Chinese Geneeskunde), Embryologie en Psychologie. Hoe ontwikkelen we in de baarmoeder en welke functies kunnen ons reeds typeren. Bij iedereen staan andere functies op de voorgrond, niet genetisch maar wel constitutioneel. Er worden reeds eigenschappen ontwikkeld, waar de psyche, de emoties en het denken aan gekoppeld zijn. (Het is aan te bevelen om Typologie-1 eerst te bekijken)
Meld je nu aan voor dit Webinar op maandag 10 oktober l van 19:00 tot 20:00 uur.

Aanmelden

Als je je aanmeldt voor het webinar, meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je op elk gewenst moment weer afmelden, via de knop ‘Afmelden’ in de nieuwsbrief.

Aanmelden

Let op het volgende:

 • Mocht je onverhoopt niet bij het webinar aanwezig kunnen zijn óf mocht je het webinar niet live bij kunnen wonen omdat het al vol zit, wees dan niet getreurd. We nemen het webinar op en delen het na afloop met je, zodat je het rustig terug kunt kijken als het jou uitkomt.

Hoe werkt het aanmelden?

  • Meld je aan voor het webinar via de button hierboven.
  • Inloggen kan via de ZOOM app of je internet browser.
  • Als je nog geen ZOOM account hebt, dan kun je dit alsnog aanmaken voor het webinar start. Er wordt hierbij om je voornaam gevraagd. Dit kun je al ruim voor de start van het Webinar doen, zodat dit al klaar is als het webinar start.
  • Je kunt 15 minuten voor de start van het Webinar al inloggen. We vragen je om dit ook te doen, zodat we direct op de gecommuniceerde tijd kunnen beginnen.
  • Er is een chat functie. Hier kun je je vragen stellen.
  • We nemen het Webinar op, zodat je het terug kunt kijken.
  • Lukt het niet om je aan te melden? In dit document leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden.

Vorige webinars terugkijken?

Je kunt al onze webinars terugkijken op de website van het intergraal medisch centrum.
Meld je nu aan