Nascholings-en Mesologendag op 20 november mét feestelijk tintje

Nascholings-en Mesologendag op 20 november mét feestelijk tintje

Op 20 november vieren we ons 25-jarig jubileum. Het oorspronkelijke plan was om deze dag een inhoudelijk en feestelijk programma aan te bieden, inclusief een diner en feestelijk avondonderdeel. Omdat we van mening zijn dat we met de recent ingevoerde toegangscontroles geen mooi jubileum kunnen vieren zoals we voor ogen hebben, hebben we besloten om de dag door te schuiven naar 2022.

Natuurlijk laten we 20 november dit jaar niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom hebben we de invulling van de dag aangepast naar een nascholingsdag/mesologendag. Tijdens deze dag staan we zeker stil bij de mijlpaal van 25 jaar mesologie. De dag vindt plaats in het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam. We starten het programma om 12:00 uur en sluiten de dag af met een feestelijke borrel (met hapjes), aangeboden door de Academie voor Mesologie.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 Inloop koffie/thee/wat lekkers

12:30 – 13:30 Introductie – door Robert Muts

Fenomenologie en de Mesologie vroeger, nu en in de toekomst

13:45 – 15:00 Positionering van de Mesologie – door Inga Frenay

Een inspirerende workshop hoe we de mesologie beter bekend kunnen maken in Nederland.

15:00 – 15:30 Pauze

15:30 – 16:45 Psychofarmaca en interacties in de Mesologenpraktijk – door Han Siem

Vanuit de casuïstiek wordt er interactief dieper ingaan op de toepassing van supplementen in combinatie met psychofarmaca.

17:00 – 17:45 Ontspanning van hoofd en lijf

17:45 – 19:00 Feestelijke borrel met hapjes

 

Wil jij hier ook bij zijn?

Meld je dan voor 24 oktober 2021 aan via campus11. Dit doe je door te klikken op: ‘maak een student/alumnus account aan’ en te kiezen voor ‘Postgraduaat’. Verdere aanmelding wijst zich vanzelf. Vergeet niet om je account te activeren via je mail en je inschrijving af te ronden.

Het RM heeft accreditatie voor deze dag toegezegd en de kosten voor de dag bedragen € 37,50. Je ontvangt de factuur na aanmelding.

 

We zien er naar uit elkaar live te ontmoeten!

De nascholings- en Jubileumcommissie en de Academie voor Mesologie