Webinar: ayurveda principes

Webinar: ayurveda principes

Wil jij alles weten over de ayurveda principes Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 14 juni 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over de ayurveda principes.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

Ayurveda is de oudste vorm van geneeskunde, voor zover bekend. Het kent vele basale natuurprincipes. Waarop is dat gebaseerd? Wat zijn de uitgangspunten? Wat kunnen we ervan leren? Hoe kunnen we dit toepassen? Kijk op ontstaan van ziekten. Principes voor gezond leven.

Bekijk ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.