Mesologendag 6 oktober 2018

Mesologendag 6 oktober 2018

Mesologen dag – 6 oktober 2018

De Academie voor Mesologie nodigt alle mesologen uit voor een jaarlijks terugkerende verbindingsdag.

Als Mesoloog werk je overwegend solitair in je praktijk en met uitzondering van de intervisie en nascholingen zien we elkaar nauwelijks. Met deze jaarlijks terugkerende dag willen we in samenwerking met de NVVM, de onderlinge verbinding versterken en de verbinding met de vernieuwde opleiding Mesologie nieuw leven inblazen.

Programma:

We starten de middag rond 13.30 met inloop /koffie/thee en “ verstandig” lekkers van dr. Friends. Vervolgens zijn er 3 workshop ronden te volgen.

De precieze inhoud volgt nog maar in ieder geval gaat Han Siem een workshop verzorgen over wisselwerking van bepaalde medicatie met kruiden.
Ook heeft Marjolijne van Buuren (Bodymind opleidingen) haar medewerking toegezegd. Sommigen hebben al met haar kennisgemaakt tijdens de laatste nascholingsdag op zaterdag 11 november vorig jaar. Haar bijdrage zal zich richten op je persoonlijke ontwikkeling versus je therapeut schap.

Als derde workshop gaan we nader in op de vernieuwde opleiding Mesologie met de nadruk op de stage tijdens het 2e en 3e jaar bij jullie praktijken in het land.

Rond 16.30 sluiten we de workshops af en kunnen we onder het genot van een hapje en drankje nakletsen. Uiterlijk om 18.00 sluit Dr. Friends de bar.

 

Het RM heeft 1 nascholingspunt toegekend voor je aanwezigheid en we vragen een kleine bijdrage in de kosten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal dit rond de € 10,= tot € 15,= p.p. uitkomen.

Om alles goed voor te kunnen bereiden willen we graag weten wie er komen. Graag een reactie via
s.jorg@mesologie.nl

  • Ja ik kom
  • Nee ik kom niet
  • Ja ik heb een idee voor workshops nl.  ………….
  • Ja ik help graag mee om de dag verder te organiseren.

We zien uit naar jullie aanwezigheid

 

Saskia Jorg