Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

immuniteit corona

Tijdens de laatste persconferentie op 02.02.2020 (in het verlengde van 14.12.2020) is besloten dat de medische & zorgberoepen hun consulten uit mogen voeren. Hieronder vallen ook een aantal disciplines van het Integraal Medisch Centrum, zulks naar deskundige medische beoordeling van de therapeut / arts. Het IMC neemt in deze geen politiek standpunt in, maar is zich bewust van de professionaliteit van de werkzame therapeuten en artsen. Een voorwaarde voor het consult is dat de patiënt en therapeut geen verschijnselen hebben van Covid-19. Heb je een of meerdere van de volgende verschijnselen? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven.

  • hoesten en/of kuchen
  • niezen
  • loopneus
  • verhoging (>37,5)
  • koorts
  • ziek voelen
  • diarree

Bij twijfel, raadpleeg dan je therapeut of huisarts.

Tijdens de corona-epidemie (Covid-19) doen wij ons uiterste best om het Integraal Medisch Centrum een veilige omgeving te laten blijven. Dat doen we voor onze patiënten en bezoekers, maar ook voor onze therapeuten, studenten, docenten, artsen en andere medewerkers. Ieders gezondheid is ons kostbaar. Daarom vragen we je het volgende:

  • wees hooguit 10 minuten voor aanvang van je afspraak aanwezig.
  • kom alleen naar de afspraak. Kinderen of patiënten die noodzakelijke begeleiding nodig hebben, mogen met één ouder of begeleider komen.

Ons devies is: gezondheid zit van binnen. Daarom werken we (preventief) aan jouw gezondheid, weerstand en fitheid. In het afgelopen halfjaar hebben we veel patiënten met nasleep van de Corona kunnen helpen, met goede resultaten.

We hebben alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen, want er is ons alles aan gelegen om de veilige zorg te kunnen blijven bieden waarop jij en onze medewerkers recht hebben. Wij hopen op je begrip en medewerking.

Heb je algemene vragen? Kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke nummer 0800-1351.