Webinar: gewrichtsklachten

Webinar: gewrichtsklachten

3D Rendering - Starke Schmerzen in den Gelenken - Rheuma und Arthrose

Wil jij alles weten over gewirchtsklachten Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 14 juni 2021 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over gewrichtsklachten

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

Hoe ontstaan en wat betekenen gewrichtsklachten. Wat kun je er zelf aan doen? Gewrichtsklachten zijn zeer veel voorkomende aandoeningen. In dit Webinar aandacht voor het ontstaan en de omstandigheden van gewrichtsklachten. Daarnaast aandacht aan wat je zelf kunt doen om gewrichtsklachten te verminderen of te voorkomen.

 

Bekijk hier ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.