Webinar: Hoofdpijn & migraine

Webinar: Hoofdpijn & migraine

Wil jij alles weten over hoofdpijn & migraine en wat feit is en fictie? Kijk mee met ons webinar.

Op maandag 10 januari, 2022 gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over ‘hoofdpijn & migraine’.

Kijk het webinar hieronder terug

 

Inhoud van het webinar

Hoofdpijn is een symptoom die je voelt in je hoofd, maar kan overal vandaan komen. Welke soorten hoofdpijn zijn er en zegt dat iets? Migraine heeft vaste definities, maar wat betekend dat? Wat kunnen we er aan doen, zowel zelf thuis als de behandeld therapeut en met welke therapie?

Bekijk ook de pdf met slides die tijdens het webinar zijn toegelicht.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.