Overgevoeligheid met gevoel benaderen

Overgevoeligheid met gevoel benaderen

Allergieen en mesologiePatiënt 39 jaar, zijn leven al last van allerlei allergieën: pollen, huisstofmijt, voeding (noten/appel/peer/steenvruchten), huisdieren en jaar na jaar komen er allergieën bij. Chronische ademproblemen en een extreem droge huid.

Mesologisch gezien waren nogal wat orgaansystemen in dysfunctie. In dit geval staat de spijsverteringslogica voorop. Dat wil zeggen eerst de alvleesklier (verteringsenzymen) en de lever (lichaamsopbouw) herstellen, want darmen, longen, huid en de allergische reacties zijn het gevolg. Therapie langdurig inzetten en langzaam opbouwen, een soort embryologische nieuwe opbouw van het gehele verteringsstelsel. Doel: progressie van de allergieën stopzetten en mogelijk terug draaien, niet alle ingestelde reacties zijn omkeerbaar.