Webinar over voeding & de spijsvertering

Webinar over voeding & de spijsvertering

voeding-spijsvertering

Voor iedereen die meer wil leren over de werking van de spijsvertering.

Op maandag 4 mei gaf Robert Muts om 19:00 uur een webinar over voeding en de spijsvertering.

Kijk het webinar hieronder terug

Inhoud van het webinar

In dit webinar leer je alles over de werking van je spijsvertering. In vogelvlucht: wat doen je maag, dunne darm, dikke darm, lever en alvleesklier? Hoe verloopt de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten? Wat zijn eiwitten, aminozuren, in welke voeding zitten eiwitten? Wat zijn goeie en slechte vetten? Omega 3, 6 en 9 vetzuren en de functie van vetten. Wat is het verschil tussen snelle en langzame suikers?

Bekijk ook de pdf met slides van het webinar.

Over de spreker

  • Robert Muts is directeur van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam en directeur van het College voor Osteopathie Sutherland en de Academie voor Mesologie. Zijn thesis van 1991 beschreef de werking van het BBRS in relatie tot therapie.